Sidor

lördag 13 oktober 2012

Smarrig lördagsbakelse

Idag blir det repris på gulaschgrytan, recept hittar du i tidigare inlägg. Vi har lite för mycket nötkött i frysen...Lördagen bjuder även på en smarrig digestivebakelse med hallon och passionsfrukt.
Njut av en härlig lördag och härlig mat!

_______________________________________________________

Digestivebakelse med hallon och passionsfrukt.
4 port

6 digistivekex, finkrossade
150 g smör
200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
hallon
passionsfrukt
myntablad

Gör så här

Stöt kexen till smulor. Smält smöret och blanda i det. Rör ihop till en "deg" som du trycker till i botten på små portion/serveringsskålar.

Smält chokladen i vattenbad, blanda ihop med den vispade grädden. Portionera ut i serveringsskålarna och ställ i kylen i ca 30 minuter.

Garnera med frukt, bär och myntablad.

Yummie!

/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar