Jag gör så här:
Stek köttfärs, gul lök och vitlök och finhackad bacon. Tillsätt krossade (eller passerade) tomater, en köttbuljongtärning och en skvätt grädde. Låt puttra ihop. Krydda med salt, svartpeppar och oregano.
Smörj en ugnsfast form och varva köttfärssåsen med lasagneplattor. Börja och sluta med sås. Täck lasagnen med keldas ostsås. - ja det är fusk, men jag är usel på att göra sås... Grädda i ugnen.
Servera med en fräsch grönsallad och ev småbaugetter.
Vintipset är lite intressant för det har vi inte druckit förut. Men det kan ju vara trevligt att prova nytt!
Mysig fredag och smaklig måltid!'
/T
________________________________________________________
Vintips
Hälge (nr 6485)
Rött vin, Kryddigt & MustigtUrsprung
- Årgång 2011
- Alkoholhalt 14,5 %
- Användning Serveras vid 16-18°C rätter av lamm- eller nötkött.
- Smak Kryddig, fruktig smak med inslag av plommon, vanilj, björnbär och lakrits.
Källa: Systembolaget
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar