Sidor

söndag 31 mars 2013

Härliga Påsk!

Igår firades det påsk här i huset. Vår påsklunch bestod av prinskorvar, köttbullar, potatis, ägghalvor med majonäs och röd caviar, rökt lax med hovmästarsås och så förstås sill i olika smaker. Favoriterna är skärdgårdsill, senapsill, löksill och inlagd sill. Har försökt att banta ner påskbordet lite då det har en tendens till att bli överfullt och en massa mat som far in och ut i kylen i flera dagar sedan.
Till middag åt vi lamm som brukligt är i vår familj. Marinerat över natten i vitt vin, köttbuljong, olivolja och rikligt med krossad rosmarin, s & p. In i ugnen i ca 1 timme och serverade ugnstekta rotsaker och potatis till. Yoghurtsås med senap är supergott till.
Lägg sedan till påskägg sprängfyllda med godis så är påsken gjord!

Ha en fortsatt GLAD PÅSK! :)

/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar